MINA MÄNG


Esimese õppenädala jooksul sai meile kõigile selgeks, et parimate lahenduste eelduseks on edukas koostöö. Eduka koostöö eelduseks on aga head suhted tiimikaaslaste vahel. Niisiis oligi peamine rõhk eelmisel nädalal üksteise tundma õppimisel ja ühise keele leidmisel. Väga hea viis selleks on erinevaid tutvumismänge kasutades. Toomegi siin välja ka ühe mängu, mis meile kõige rohkem meeldis ning mida teistelgi järgi proovida soovitame!


Mina-mäng 

Paigutus: Kindel paigutus puudub. Ideaalsel juhul peaks inimesi olema paarisarv (meid oli kokku kenasti 6).

Mängu käik: Osalejad jagunevad paaridesse, nii et koos oleksid kaks inimest, kes teineteist veel kas üldse või eriti hästi ei tunne. Paarilised püüavad teineteise kohta võimalikult palju teada saada küsimusi esitades ja kuuldut meeles pidades. Kui kõik on paarilisega piisavalt tutvunud, siis tullakse kõik uuesti kokku. Kordamööda igaüks hakkab oma paarilisest rääkima, nii nagu räägiks ta iseendast, st. rääkida tuleb mina vormis. Mängitakse nii kaua, kuni kõik on tutvustatud.

Mängu käigus on võimalik teiste kohta palju uut teada saada ning samas on kõik ka motiveeritud kuulama ja süvenema, sest hiljem tuleb ju kogu info õigesti teistele edastada. Meil sai sellega igatahes palju nalja!


4 avastust meie kohta:

  • Kõik õpivad TalTechis ärindust
  • Kõigi hobiks on sport/enda liigutamine
  • Kõik peavad end vähemal või rohkemal määral avatud inimeseks, kellele meeldib väga suhelda
  • Kõigi (salajane) nõrkus on magusad toidud, kellele meeldib küpsetada ja kellele lihtsalt kümnete viisi jäätiseid nahka panna



Olge lõbusad ja järgmise nädalani!

- Loviisa, Triin, Melody, Simone, Lisanna, Sten

Kommentaarid